
Pavlova
TORTUL CLASIC CU BEZEA, FRISCA SI CAPSUNI
Cu bezea alba, crema de frisca si vanilie si capsuni, tortul Pavlova este un desert elegant, gratios si atemporal. La baza, tortul Pavlova consta intr-un blat crocant si usor, realizat din albus de ou. Crusta este crocanta, iar interiorul este moale si pufos. Blatul serveste drept fundatie pentru asezarea cremelor si fructelor. Pentru crema, am ales clasicul Chantilly din frisca naturala si vanilie. Pentru a echilibra dulceata, tortul este decorat cu capsuni, transformandu-l intr-o veritabila opera de arta a cofetariei!
Un tort Pavlova este perfect pentru ocazii speciale! Aspectul sau impresionant si gustul rafinat il fac sa fie un desert memorabil! Pentru realizarea lui, toate elementele sunt facute in propriul nostru laborator, asigurandu-ne de calitatea si prospetimea ingredientelor.
Ingrediente: bezea (oua, zahar, otet), frisca naturala, crema de vanilie, galbenus oua, lapte, zahar, amidon, extract de vanilie, fructe proaspete;
Pentru: 15 persoane
Conditii de pastrare : a se pastra in frigider, la 4 grade. Se recomanda a fi consumat in 72h.


​
Valori nutritionale / 100g:
Valoare energetica 212.67KCal
Grasimi: 11.16g (din care Acizi grasi saturati: 7.77g)
Glucide: 25.92g (din care Zaharuri: 21.34g)
Proteine: 2.02g
Sare: 0.33g
Alergeni și Aditivi:
Alergeni: Lapte, Soia, Oua
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru​
Afla ofertele noastre speciale, evenimente, lansari de produse si alte surprize dulci!
Adresa Laborator: Str. Ecaterina Teodoroiu 5-7, Voluntari, Ilfov | Tel: 0785 082 428 ; 0785 082 421
email: contact(at)cofetariamonalisa.ro