![Tortul Diabolo, inspirat dintr-o reteta italiana veche, este un adevarat deliciu decadent. Combinand un blat fin cu bezea si nuca, o crema bogata din ciocolata veritabila si un mousse catifelat cu nocciole, acest tort este o experienta culinara de neuitat. Versatil si rafinat, Diabolo este alegerea perfecta pentru orice ocazie speciala. Parte din colectia noastra de Torturi Celebre, acest desert ocupa un loc de onoare, fiind o creatie care merita sa fie incercata de toti iubitorii de dulciuri fine.](https://static.wixstatic.com/media/62441f_3172734163104eb19d60e8bcd270ac11~mv2.jpg/v1/fill/w_766,h_513,al_c,q_85,usm_1.20_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/SAV_1321.jpg)
Diabolo
CU MOUSSE DE ALUNE SI BLAT CU NUCA
Tortul Diabolo, inspirat dintr-o reteta italiana veche, este un adevarat deliciu decadent. Combinand un blat fin cu bezea si nuca, o crema bogata din ciocolata veritabila si un mousse catifelat cu nocciole, acest tort este o experienta culinara de neuitat. Versatil si rafinat, Diabolo este alegerea perfecta pentru orice ocazie speciala. Parte din colectia noastra de Torturi Celebre, acest desert ocupa un loc de onoare, fiind o creatie care merita sa fie incercata de toti iubitorii de dulciuri fine.
​
Ingrediente: blat ciocolata ( faina, ulei, unt, ciocolata veritabila, oua, praf copt), blat nuca si bezea ( albus de ou, zahar, faina, miez de nuca macinat ), mousse cu alune ( lapte, oua, zahar, gelatina, frisca naturala, ciocolata alba, extract de alune );
Pentru: 15 persoane
Conditii de pastrare : a se pastra in frigider, la 4 grade. Se recomanda a fi consumat in 72h.
![Tortul Diabolo, inspirat dintr-o reteta italiana veche, este un adevarat deliciu decadent. Combinand un blat fin cu bezea si nuca, o crema bogata din ciocolata veritabila si un mousse catifelat cu nocciole, acest tort este o experienta culinara de neuitat. Versatil si rafinat, Diabolo este alegerea perfecta pentru orice ocazie speciala. Parte din colectia noastra de Torturi Celebre, acest desert ocupa un loc de onoare, fiind o creatie care merita sa fie incercata de toti iubitorii de dulciuri fine.](https://static.wixstatic.com/media/62441f_448e13aa5a694b1e9a916b95795e8329~mv2.jpg/v1/fill/w_313,h_209,al_c,q_80,usm_1.20_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/SAV_1318.jpg)
![Tortul Diabolo, inspirat dintr-o reteta italiana veche, este un adevarat deliciu decadent. Combinand un blat fin cu bezea si nuca, o crema bogata din ciocolata veritabila si un mousse catifelat cu nocciole, acest tort este o experienta culinara de neuitat. Versatil si rafinat, Diabolo este alegerea perfecta pentru orice ocazie speciala. Parte din colectia noastra de Torturi Celebre, acest desert ocupa un loc de onoare, fiind o creatie care merita sa fie incercata de toti iubitorii de dulciuri fine.](https://static.wixstatic.com/media/62441f_9e21c4bb16b442139952a0b2bb5b75c3~mv2.jpg/v1/fill/w_313,h_209,al_c,q_80,usm_1.20_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/SAV_1323.jpg)
​
Valori nutritionale / 100g:
Valoare energetica: 417.67KCal
Grasimi: 24.8g (din care Acizi grasi saturati: 16.09g)
Glucide: 43.51g (din care Zaharuri: 31.35g)
Proteine: 3.56g
Sare: 0.41g (per 100g)
Alergeni și Aditivi:
Alergeni: Lapte, Gluten, Oua
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru​
Afla ofertele noastre speciale, evenimente, lansari de produse si alte surprize dulci!
Adresa Laborator: Str. Ecaterina Teodoroiu 5-7, Voluntari, Ilfov | Tel: 0785 082 428 ; 0785 082 421
email: contact(at)cofetariamonalisa.ro