top of page
Tortul Diabolo, inspirat dintr-o reteta italiana veche, este un adevarat deliciu decadent. Combinand un blat fin cu bezea si nuca, o crema bogata din ciocolata veritabila si un mousse catifelat cu nocciole, acest tort este o experienta culinara de neuitat. Versatil si rafinat, Diabolo este alegerea perfecta pentru orice ocazie speciala. Parte din colectia noastra de Torturi Celebre, acest desert ocupa un loc de onoare, fiind o creatie care merita sa fie incercata de toti iubitorii de dulciuri fine.

Diabolo
CU MOUSSE DE ALUNE SI BLAT CU NUCA
 

Tortul Diabolo, inspirat dintr-o reteta italiana veche, este un adevarat deliciu decadent. Combinand un blat fin cu bezea si nuca, o crema bogata din ciocolata veritabila si un mousse catifelat cu nocciole, acest tort este o experienta culinara de neuitat. Versatil si rafinat, Diabolo este alegerea perfecta pentru orice ocazie speciala. Parte din colectia noastra de Torturi Celebre, acest desert ocupa un loc de onoare, fiind o creatie care merita sa fie incercata de toti iubitorii de dulciuri fine.

​

Ingrediente: blat ciocolata ( faina, ulei, unt, ciocolata veritabila, oua, praf copt), blat nuca si bezea ( albus de ou, zahar, faina, miez de nuca macinat ), mousse cu alune ( lapte, oua, zahar, gelatina, frisca naturala, ciocolata alba, extract de alune ); 

 

Pentru: 15 persoane

Conditii de pastrare : a se pastra in frigider, la 4 grade. Se recomanda a fi consumat in 72h.

Tortul Diabolo, inspirat dintr-o reteta italiana veche, este un adevarat deliciu decadent. Combinand un blat fin cu bezea si nuca, o crema bogata din ciocolata veritabila si un mousse catifelat cu nocciole, acest tort este o experienta culinara de neuitat. Versatil si rafinat, Diabolo este alegerea perfecta pentru orice ocazie speciala. Parte din colectia noastra de Torturi Celebre, acest desert ocupa un loc de onoare, fiind o creatie care merita sa fie incercata de toti iubitorii de dulciuri fine.
Tortul Diabolo, inspirat dintr-o reteta italiana veche, este un adevarat deliciu decadent. Combinand un blat fin cu bezea si nuca, o crema bogata din ciocolata veritabila si un mousse catifelat cu nocciole, acest tort este o experienta culinara de neuitat. Versatil si rafinat, Diabolo este alegerea perfecta pentru orice ocazie speciala. Parte din colectia noastra de Torturi Celebre, acest desert ocupa un loc de onoare, fiind o creatie care merita sa fie incercata de toti iubitorii de dulciuri fine.

​

Valori nutritionale / 100g:

Valoare energetica: 417.67KCal

Grasimi: 24.8g (din care Acizi grasi saturati: 16.09g)

Glucide: 43.51g (din care Zaharuri: 31.35g)

Proteine: 3.56g

Sare: 0.41g (per 100g)

Alergeni și Aditivi:

Alergeni: Lapte, Gluten, Oua

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru​

Afla ofertele noastre speciale, evenimente, lansari de produse si alte surprize dulci! 

  • Facebook
  • Instagram

Adresa Laborator: Str. Ecaterina Teodoroiu 5-7, Voluntari, Ilfov  |  Tel: 0785 082 428 ; 0785 082 421

email: contact(at)cofetariamonalisa.ro

Contact

bottom of page