Profiterol, inghetata artizanala
Pretul este per cutie (1 cutie 110 gr )
Preț: 21,00 lei
includ 9% TVA
Am recreat desertul clasic, după mai multe cautari, si l-am imbunatatit, adaugandu-i din belsug, in cel mai pur stil italienesc, rafinata ciocolata gianduja, care are incorporata omogen o pasta fina de alune de padure macinate ca acum doua secole si ceva, atunci cand a fost inventata la Torino. Faptul ca folosim procedee de lucru corecte, indelung exersate în laboratorul Cofetariei Monalisa, a dus la rezultate de exceptie, materializate in acest desert minunat. Inghetata noastra artizanala nu contine apa, din cauza faptului ca o extragem cu grija din lapte. Astfel, se ajunge la un gust puternic, si o senzatie placuta, de cremozitate sofisticata, de la prima lingurita de gelato cream savurata.
Conditii de pastrare : Produs congelat; a se pastra la congelator, la temperaturi de -14C. Se recomanda a fi consumata dupa deschidere. A nu se recongela.
Pentru cremozitate si aroma intensa, a se tine 10 minute la temperatura camerei, dupa deschidere
Valori nutritionale / 100g:
Valoare energetica: 349.71KCal
Grasimi: 21.06g (din care Acizi grasi saturati: 13.17g)
Glucide: 35.09g (din care Zaharuri: 20.81g)
Proteine: 4.23g
Sare: 0.08g (per 100g)
Alergeni: Lapte,Gluten