0
Your shopping cart is empty!

Label: Name1
Debbie Goard din Oakland, California, are o experiență de 20 de ani în ornarea prăjiturilor și, în timp a ajuns să realizeze unele dintre cele mai inedite dulciuri din câte s-au văzut vreodată. După cum se poate observa și pe contul Flickr al americancei, femeia creează prăjituri ce imită absoluta orice formă, dar cele mai impresionante rămân acelea care copiază alte feluri de mâncare. La prima vedere, poți juri că urmează să guști dintr-o friptură, dintr-un hamburger, o omletă sau o legumă, dar, când pui prima bucățică pe limbă, constați cu stupoare că este... dulce. Alte rețete ciudate din cofetăriile lumii au la bază ingrediente ieșite din comun, așa cum este și jeleul din carapace de broască țestoasă. Mai este cunoscut și sub numele de guinlinggao și reprezintă unul dintre cele mai apreciate deserturi din bucătăria asiatică. Se spune că proprietățile curative ale jeleului din carapace de țestoasă sunt renumite în medicina tradițională chineză, acolo unde acesta este recomandat în tratarea afecțiunilor pielii și a bolilor infecțioase. Cu toate acestea, autoritățile de la Beijing încearcă diminuarea consumului de guinlinggao, al cărui proces de fabricație a dus aproape de exterminare singura specie de broască țestoasă (Cuora trifasciata) din a cărei carapace se poate obține respectivul jeleu. Guinlinggao este servit în combinație cu mai multe plante medicinale, printre care și ginsengul.