0
Your shopping cart is empty!

Label: Name1
Bucureștiul a fost supranumit , încă de la jumătatea secolului al XIX-lea, „orașul cofetăriilor”. Denumirea „cofetărie” provine de la un cuvânt din limba veche românească, „cofeturi”, însemnând bomboane, zaharicale. De asemenea, cuvântul „prăjitură” este un termen specific românesc. În secolul XIX, existau trei feluri de cofetării bucureștene: venețiene, nemțești și turcești.

Label: Name1
Aurul e comestibil! Aztecii, arabii, chinezii sau vechii greci obișnuiau să bea aur lichid sau să mănânce fulgi de aur încă din Antichitate. Japonezii puneau aur în sake, iar principii italieni ai Renașterii îl amestecau în risotto. Astăzi, băuturile și rețetele culinare care folosesc aurul alimentar (codificat E 175) pe post de ingredient nu mai sunt deloc niște rarități!

Label: Name1
Debbie Goard din Oakland, California, are o experiență de 20 de ani în ornarea prăjiturilor și, în timp a ajuns să realizeze unele dintre cele mai inedite dulciuri din câte s-au văzut vreodată. După cum se poate observa și pe contul Flickr al americancei, femeia creează prăjituri ce imită absoluta orice formă, dar cele mai impresionante rămân acelea care copiază alte feluri de mâncare.